szkoda tylko rodzin ze stracily dach nad glowa i osobe nie pelnosprawna ktora tam mieszkala
To wszystko wina tej starej babki co mieszka na dole pijaki piją denaturat i podpalili kamienice powinno się zamknąć tych pijaków stara babka a żeby tak chlac pijoczka i tyle do wariatkowa z nią
Nareszcie zdjęcia z miejsca zdarzenia a nie oklepane fotki radiowozu czy wozu stażackiego
To nie pierwsza akcja strażaków, jeśli chodzi o tych "ludzi" z dołu. Musiało dojść do takich sytuacji. Szkoda tylko normalnych rodzin bo mogło dojść do tragedii.
Szkoda że opieka da im kasę a oni ja przepija takiej straty doznali ze dziś około godz.15tej już piją pod komórkami po prostu żal niech teraz opieka społeczna podejdzie i zobaczy na co pójdą ich pieniądze bo tym co naprawdę potrzebują to ciężko jest dać jakąś pomoc żal żal żal
Ja się pytam z jakiej racji tej patologii dali mieszkanie normalne rodziny maja problemy trudne sytuacje i muszą długo czekać na mieszkanie a ta patologie tu sprowadzili pod most niech wypieprzaja a nie tylko problemy przez nich same :( szkoda tych ludzi wszystkich
W tej kamienicy tez mieszkaja nie tylko rodziny patologiczne ale tez normalni ludzie a p Slawomir Dolny powinien zakonczyc kadencje administratora pieniadze to wie jak brac a remontow nie umie pszeprowadzic na ulicy polnocnej tez byl wypadek zarwal sie strop a p Slawomir nadal nic nie robi ja bym go wprowadzila do tej kamienicy zeby mieszkal zeby zobaczyl co sie dzieje w niej powinni tacy ludzie mieszkac w slamsach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!